träna på löpband

Created on februari 20, 2014 at 5:08 e m by innebandytips

Löpträna hemma.

Ibland kan det vara bra att kunna träna löpning hemma när det är dåligt väder. Då kan ett löpband vara en bra lösning,framför allt om du vill träna under vinter halvåret.
När vinden viner eller regnet öser ner kan utomhusträning kännas riktigt tungt. Det är då löpbandet kommer till sin rätt. Då behöver du inte bekymra dig om vädret. Du kliver bara upp på bandet, ställer in hastighet och lutning och fullgör passet utan att riskera att bli sjuk. Man behöver intetycka illa om att springa i regn och snö, men ibland måste man kanske träna hemma. Att träna på is och snö ökar risken för skador.

Vill du läsa mer om löpband kan du besöka lopband.com där finner du bra tips och råd när du vill hitta ett billigt löpband.

Har du ett band hemma kan du enkelt träna intervaller på bandet och du kan snabbt se om du förbättrar dina resultat. Är du en snabb och konditionsstark innebandy spelare kommer du tycka att spelet är ännu roligare. Med ett bra löpband kan du även ställa in lutning så att träningen blir mer utmanande och krävande. Har du inte själv råd med denna investering så kanske du kan be din klubb om ett litet bidrag?
framförallt när det är dåligt väder kan det vara skönt att träna inne. Kanske behöver flera familje medlemmar också tillgång till ett löpband.

Comments

Comments are disabled for this post.

Disclaimer: Informationen på innebandyklubba.nu bidrar med ska bara användas i informativt syfte. Du som är användare godkänner att innebandyklubba.nu möjligtvis erhåller ersättning när du klickar på marknadsföringsmaterial som länkar och bilder samt beställer innebandy produkter hos någon av våra samarbetspartners.